Kreatív kapcsolatok

Beischer-Matyó Tamás

Beischer-Matyó Tamás négyszereplős kamaraoperájának minden figurája sikeres a munkájában; kérdés, hogy életük miért nem teljes. A történet középpontjában álló portréfotós nemcsak modelljeinek előnyösebb profiljára, hanem személyiségük, életük legbelsőbb titkaira, félelmeire és elfojtott vágyaira is kíváncsi. Fotóalanyai pillanatok alatt válnak kiszolgáltatottá a lencse másik oldaláról figyelő idegen számára. A négy ember története végzetesen egymásba fonódik.

Az Operettszínház és a miskolci Bartók Plusz Operafesztivál közös produkcióját Székely Kriszta rendezésében láthatják, akinek Karácsony Helmeréknél című rendezése a 2017-rd POSZT-on hazavitte a legjobb rendezőnek járó díjat. A neves vendégművészek és a Budapesti Operettszínház népszerű művészeinek közös munkája garantálja a tartalmas és élvezetes zenei élményt.

Vásároljon VIP csomagot! Különleges szolgáltatásunk keretében az előadás szünetét az exkluzív Somossy Szalonban töltheti, ahol svédasztalos falatkákkal, desszerttel, alkoholos és alkoholmentes italokkal várjuk Önt!  A VIP csomagot a 'Teljes ár' feliratra kattintva teheti be a kosarába, ára 2500 Ft.


Szereposztás

Szerzők

Mechler Anna

Szövegek és versek

Varga Vince

Mozgókép

Bányai Tamás

Fénytervező

Pattantyús Dóra

Jelmeztervező

Pallós Nelli

Díszlettervező

Tucker András

Rendezőasszisztens

Adatlap:
Bemutató:2016-06-16
Felvonások száma:2
Előadások:
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X