Párizsi randevú - Volt egyszer egy Moulin Rouge

Volt egyszer egy Moulin Rouge
dinner show

Terített asztalok, látványos, színpadi show artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal, világslágerekkel!

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

 

A jegy ára kategóriánként eltérő vacsoraszolgáltatást tartalmaz az alábbiak szerint:

 

Szerda, Csütörtök és Vasárnap

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál: Welcome drink; korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztása az előadást megelőzően, sós-édes sütemények az előadás szünetében.

 

Péntek és Szombat

 

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál*: „All you can eat” állófogadás hideg és meleg ételekkel; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé). 

 

*A vacsora 19 órakor kezdődik.

 

 

A kulináris élményt HARMATH CSABA gasztronómiai és borszakértő ajánlásával kínáljuk.

Harmath Csaba gasztronómus, több  étterem, rendezvény, esemény szakértője. A vendéglátás szeretetét Lyonban, Franciaországban alapozta meg, de élt Marokkóban is, és rengeteget utazik mind a mai napig gasztronómiai célból. Az ételek szeretete mellett, hamar ráébredt arra, hogy a jó étel párja a jó bor, ezért beiratkozott a londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomakurzusára. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Bocuse d’Or Hungary alapító tagja, a Borkollégium oktatója, a Budapest Aréna első 8 évében a létesítmény F&B szolgáltatója, gasztronómia tanácsadó és borszakértő. Ugyanakkor műfordító és szaklektorként, s néha a képernyőn is dolgozik a TvPaprika csatornának, étteremkritikái, írásai sok hazai magazinban jelennek meg.

 

Számos étterem, rendezvény, esemény kialakításának, megálmodásának és működtetésének részese gasztroszakmai tanácsadóként:

  • Costes
  • Baldaszti’s éttermek
  • Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
  • Bonne Chance, Bázarekettye
  • Terminal
  • St. Andrea
  • Halászbástya
  • House of Hungary, Rio de Janeiro, 2016 Olimpiai Játékok - F&B igazgató
  • HunGastry vendégséf, Brüsszel
  • World Gourmet Summit vendégséf, Szingapúr
  • Yext Cooking Roadshow Worldwide, projektvezető

Szereposztás

Vásári Mónika

Közreműködik

Janza Kata

Közreműködik

Nádasi Veronika

Közreműködik

Polyák Lilla

Közreműködik

Buch Tibor

Közreműködik

Szabó P. Szilveszter

Közreműködik

Homonnay Zsolt

Közreműködik

Pesák Ádám

Közreműködik

Szerzők

Tihanyi Ildi

Kánkánjelmez-tervező

Velich Rita

Jelmeztervező

Bori Tamás

Produkciós designer

Kocsis Tamás

Koreográfus

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X