Párizsi randevú

Volt egyszer egy Moulin Rouge
dinner show

Terített asztalok, látványos, színpadi show artistaprodukciókkal, vérpezsdítő táncokkal, világslágerekkel!

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek rendszerváltás előtti, szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

 

A jegy ára kategóriánként eltérő vacsoraszolgáltatást tartalmaz az alábbiak szerint:

 

Szerda, Vasárnap

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál: sós-édes aprósütemények; Welcome drink; korlátlan ásványvíz és kávé fogyasztása.

 

Szombat

 

  • VIP*: ültetett négyfogásos exkluzív vacsora a teátrum különteremben, a Somossy szalonban; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények.

 

  • Kiemelt normál és normál*: „All you can eat” állófogadás hideg és meleg ételekkel; Welcome drink; korlátlan alkoholmentes italfogyasztás az este ideje alatt (üdítő, ásványvíz, kávé); az előadás szünetben sós-édes aprósütemények. 

 

*A vacsora 19 órakor kezdődik.

 

 

A kulináris élményt HARMATH CSABA gasztronómiai és borszakértő ajánlásával kínáljuk.

Harmath Csaba gasztronómus, több  étterem, rendezvény, esemény szakértője. A vendéglátás szeretetét Lyonban, Franciaországban alapozta meg, de élt Marokkóban is, és rengeteget utazik mind a mai napig gasztronómiai célból. Az ételek szeretete mellett, hamar ráébredt arra, hogy a jó étel párja a jó bor, ezért beiratkozott a londoni székhelyű Wine & Spirit Education Trust (WSET) diplomakurzusára. A Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Bocuse d’Or Hungary alapító tagja, a Borkollégium oktatója, a Budapest Aréna első 8 évében a létesítmény F&B szolgáltatója, gasztronómia tanácsadó és borszakértő. Ugyanakkor műfordító és szaklektorként, s néha a képernyőn is dolgozik a TvPaprika csatornának, étteremkritikái, írásai sok hazai magazinban jelennek meg.

 

Számos étterem, rendezvény, esemény kialakításának, megálmodásának és működtetésének részese gasztroszakmai tanácsadóként:

  • Costes
  • Baldaszti’s éttermek
  • Gusteau Kulináris Élményműhely, Mád
  • Bonne Chance, Bázarekettye
  • Terminal
  • St. Andrea
  • Halászbástya
  • House of Hungary, Rio de Janeiro, 2016 Olimpiai Játékok - F&B igazgató
  • HunGastry vendégséf, Brüsszel
  • World Gourmet Summit vendégséf, Szingapúr
  • Yext Cooking Roadshow Worldwide, projektvezető

. . /

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X