Karsai J. András

Tanulmányai:
Tanulmányok: Madách Musical Műhely - Zenés színészképző stúdió, Madách Színház Magyar Táncművészeti Egyetem

Pályafutását pantomimművészként kezdte, később alapító tagja volt a New Generation Pantomim Formáció, valamint a Mimage Pantomim Színház együtteseknek, ahol előadóművészként, rendezőként, koreográfusként és íróként dolgozott.

A Madách Színház színészképző stúdiójában végzett musicalszínész szakon, a Magyar Táncművészeti Egyetemen pedig táncos és próbavezető diplomát szerzett moderntánc szakirányon.

Első színházi szerepét gyermekkéntkapta 1995-ben Gárdonyi Géza: Aláthatatlan ember című darabjában az egri Gárdonyi Géza Színházban, mintCsaba királyfi. Későbbszínészként, énekesként, és táncosként dolgozott a Madách Színházban, a Vígszínházban, valamint a Thália Színházban, ahol a richard2nixon című darab főszerepét játszotta.

2010-től a Budapesti Operettszínház Musical Együttesénektagja, ahol eddig több mint 19 előadásban szerepelt. Az Amerikai komédia című darabban koreográfus asszisztensként isdolgozik, az évadnyitóBroadway Fesztiválokon pedig önálló zenei szerkesztésű produkciókat hoz létre saját koreográfiákkal. Évek óta turnézik ASzépség és a Szörnyeteg című nagy sikerű Disney musical német nyelvűváltozatával Németországban, Ausztriában, Svájcban, és Luxemburgban, ahol Lángőr szerepében láthatja a közönség.


2014-ben debütált a könnyűzenei életbenénekes-dalszerzőként 
ANDRΞW művésznéven. A dalaihoz készült videoklipeknekés színpadi produkcióknak rendezője és koreográfusa is egyben. Eddig megjelent dalai: Ultimate, Splendor Avenue, Hívlak, Iron Shield, valamint a Keep on Smiling, melynek videójaa Sláger TV által szervezett 7 vezér klipverseny döntőse lett.


Jelenlegi előadásai

Amerikai komédia

Koreográfus-asszisztens  

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X