Bérletmegújítás és -vásárlás 2019/20


A Budapesti Operettszínházban elkezdődött a 2019/20-as évadra szóló bérletek megújítása, június 3-tól pedig megvásárolhatók az új bérletek, nézőink 19-féle konstrukcióból választhatnak. Ősbemutatókkal, nagy visszatérőkkel, műfajteremtő különlegességekkel készülünk, és a régi kedvencektől sem búcsúzunk, tartsanak velünk szeptembertől is!
Tovább

Debütált az új Csárdáskirálynő a Margitszigeten!

Péntek este újabb premiert ünnepelhettünk! Vidnyánszky Attila rendezésében, nagy sikerrel mutatkozott be az új Csárdáskirálynő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Tovább

Hamarosan újra Budavári Palotakoncertek

Pár hét, és ismét operettslágerektől lesz hangos az Oroszlános udvar, ahol a hagyományokhoz híven idén is megrendezik a műfaj szerelmeseinek nyári ünnepét, a Budavári Palotakoncerteket. A Budapesti Operettszínház sztárjai mellett új tehetségeket is színpadra állnak, aki óriási lelkesedéssel vetették bele magukat a munkába.

Honthy-díjátadó és évadzárás a Budapesti Operettszínházban

Június 22-én este hivatalosan is lezártuk a 2018/19-es évadot. Kiss-B. Atilla főigazgató összegezte az elmúlt időszakot, megköszönte a társulat munkáját, majd kiosztottuk az Ernst Galéria támogatásával életre hívott Honthy-díjakat, mellyel kilenc kategóriában jutalmaztuk az évad legjobb színészeit és színpadi közreműködőit.

Izgalmas ősz a Budapesti Operettszínházban

A Csárdáskirálynő premierjével és A Szépség és a Szörnyeteg visszatérésével indul 2019/20-as évadunk, tárt kapukkal várjuk nézőinket a Színházak Éjszakáján, több különleges előadással is készülünk, és ha mindez nem lenne elég, ősszel a 10 éves Musicalmeséket is ünnepelhetjük. Szeptemberi és októberi előadásainkra június 17-től válthatók jegyek.

Korábbi hírek
AJÁNLÓ

Miro Gavran - A Baba

Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmónikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.

ZENÉS-SZÍNHÁZ-TÖRTÉNET

A zenés színház eseményei könnyedén legendákká válnak, s láthatatlanul összekötik mindazokat, akik beszélik e nyelvet, emlékeznek hőseire. Új sorozat a Budapesti Operettszínház weboldalán.

Tiboldi Mária - Művészbejáró

A közelmúltban jelent meg Tiboldi Mária, a Budapesti Operettszínház örökös tagja, Jászai Mari-díjas színésznő Művészbejáró című önéletrajzi ihletésű memoárkötete. A könyvbemutatót a Kálmán Imre Teátrumban tartották, ahol a művésznővel Peller Károly beszélgetett.

THV
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Évadbejelentő sajtótájékoztató 2019/2020
Menyasszonytánc - ajánló
További videók

Bemutatóink a 2019/2020 évadban:

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)